Ter nagedachtenis aan Peter Wewengkang Sensei

 

Op zes april was het 6 jaar geleden dat onze oprichter Peter Wewengkang sensei overleed. In zijn eigen dojo werd een mooie plek gecreëerd voor zijn afscheid en gedurende de week werd ruimte gecreëerd voor afscheid. Zoon Ramon en dochter Tamara hebben deze tijd in karategi gewaakt over hun vader, gedurende deze dagen werden ze bijgestaan door een steeds grotere groep karateka’s en oud-leerlingen die tijdens de wake spontaan een mooie erehaag  rondom de rode loper vormden.

Zes weken na het overlijden werd een mooie herdenkingstraining en dienst gehouden o.l.v. vriend en karatemaatje Sawada sensei.

Nu wordt jaarlijks rondom Peters sterfdag een bijzondere waardevolle training gegeven door ofwel zijn kinderen ofwel Sawada sensei.

In het jaar van overlijden (2012) hebben de kinderen, die JKA Nederland in goede banen wilden leiden, besloten om in de periode rondom Peters verjaardag  een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren. Dit evenement  werd in de volksmond Memorial Weekend genoemd, JKA Nederland stage. De eerste versie werd o.l.v Kawawada en Sawada sensei gegeven.

 


Aanmelden

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwsberichten, schrijf je dan hieronder in.